KARABÜK / EFLANİ - Atatürk İlkokulu

Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri

Personelimizin mesleki yeterliliğini geliştirmek, çağımızın yenilikleri ile ilgili gelişmelerin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, istekli ve yetenekli personelin mesleklerinin üst kademelerine geçişlerini sağlamak amacıyla, eğitmek için İlimizde Mahalli Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri planlanmaktadır.

2019 yılı Mahalli Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri personelimizin talepleri, önerileri ve Bakanlığımızın emirleri doğrultusunda planlanmaktadır.

Bu planlamaya esas olmak üzere İlimizdeki öğretmen, yönetici, denetmen ve diğer personelin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlayacağı düşünülen kurs ve seminerlerin belirlenmesinde Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün web sayfasındaki Standart Eğitim  Programlarında incelenerek açılması istenen faaliyetlerin tam adı ekli çizelgeye işlenmesi ve 12 Kasım 2018  gününe kadar Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

Eflani Atatürk İlkokulu Müdürlüğü
2019  Yılında Açılması istenen Mahalli Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Bilgileri  Çizelgesi
Sıra No Açılması istenen faaliyet kodu Açılması istenen Faaliyet adı Kaç Kişinin İstediği Açılması İstenen Yer

Yayın: 11.10.2018 - Güncelleme: 11.10.2018 11:43 - Görüntülenme: 30