Atatürk İlkokulu

WEB https://eflaniataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Candaroğulları Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No.20 Eflani/KARABÜK
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Eflani Atatürk İlk Okulu kalitesiyle sunmak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:20/15:20
Servis :
Ulaşım : Karabük Şehirler Arası Terminali´nden ilçeye her saat servis vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi