KARABÜK / EFLANİ - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Candaroğulları Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No.20 Eflani/KARABÜK
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Eflani Atatürk İlk Okulu kalitesiyle sunmak için varız.
Başarılar
2011-2012 SBS Sonuçlarına göre sınava giren öğrenciler 2 Fen Lisesi, 7 Anadolu Lisesi, 1 Sağlık Meslek lisesi, 2 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı, 1 Anadolu Ticaret Lisesi kazanarak okulumuzun son gurur kaynakları olmuşlardır.
Öğretim Şekli :Normal
08:45/14:55
Kalorifer
ADSL (8 Mbit)
Karabük Şehirler Arası Terminali´nden ilçeye her saat servis vardır.
İlçe Merkezi
Taban-Tavan Puan Bilgileri