KARABÜK / EFLANİ - Atatürk İlkokulu

Eyl

4-A Sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde hasır çalışması yaptılar.

Eyl

3-A Sınıfı öğrencileri dünyanın katmanları konusunu kes, yapıştır boya etkinliği ile pekiştirdi.

Eyl

2-A Sınıfı öğrencileri iki basamaklı sayıları okuyoruz etkinliği yaparken hem eğlendi, hem öğrendi, hem de Matematik dersini çok sevdi.

Eyl

1-C Sınıfı öğrencileri çizgi çalışmaları ile ilgili eğlenceli oyunlar oynayarak çeşitli etkinlikler yaptılar.

Eyl

1-B Sınıfı olarak krokotak tekniği ile boyadık kestik.

Eyl

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri Görsel Santalar dersinde çizdi, boyadı, kesti ve yapıştırdı.

Eyl

Aşure günü nedeni ile ilçemiz Entegre Hastenesi çalışnaları öğrencilerimize ikramda bulundular. İlçemiz sağlık çalışnalarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Eyl

İngilizce dersi 1’den 10’a kadar sayıları yapboz elmalarla eşleştirerek tekrar ettik.

Eyl

3-B sınıfı üç basamaklı sayıları öğreniyor. Öğrencilerimiz makarna ve çubuklarla kendi abaküsünü oluşturdu.

Eyl

1-C sınıfı oyun hamuru ile çizgi çalışmaları yaparak eğlenceli bir ders saati geçirdi.

Eyl

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri ellrinin şeklini kesip yapıştırdılar ve parmaklarını saymayı öğrendiler.

Eyl

Okulumuz 1.Sınıf öğrencileri öğretmenleri ile beraber sınıf kapılarını ve dış panoları süslediler.

Eyl

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Nermin TARIMCI BOZMAOĞLU´na yeni görev yerinde üstün başarılar dileriz.

Eyl

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından, 19 Eylül 1921’ de Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Mareşallik ve Gazilik Unvanının verilişi nedeniyle her yıl Eylül ayının 19’ uncu gününde kutlanan Gaziler Günü nedeniyle ilçemizde program düzenlendi.
Hükümet Konağı Bahçesinde; Atatürk Büstüne çelenk sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti.Öğrencilerimizin okumuş olduğu şiirlerin ardından son bulan programa Kaymakamımız Sn.Sinan AŞCI, Belediye Başkanı Sn.İbrahim ERTUĞRUL, daire amirleri ve gazilerimiz katıldı.