KARABÜK / EFLANİ - Atatürk İlkokulu

Kas

1-C sınıfı Anne kelimesini okumayı ve yazmayı öğrendi ve annelerine heyecanla birer sürpriz hazırladılar.

Kas

4-C Sınıfı öğrencileri düğme dikme etkinliği ile kendi söküğünü kendi dikmeyi öğrendi.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü sebebiyle düzenlenen resim yarışmasında 1. olan Hanife Eylül ÖZOĞUL ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın Sinan AŞCI´dan aldı.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü münasebetiyle Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen programa tüm personel katılım sağladık.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü münasebetiyle düzenlenen çelenk koyma törenine 25 kişilik öğrenci grubu ile beraber tüm personel katılım sağladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.
Bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusumuzla birlikte yepyeni bir devlet kuran Mustafa Kemal Atatürk içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkanlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.
Bizlere düşen en büyük görev, fikir ve başarıları ile dünya milletlerine örnek teşkil etmiş olan Mustafa Kemal Atatürk´ün emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere onun fikirlerini aktarmak olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 80. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanın bölünmezliği için bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, şükranla ve rahmetle yâd ediyoruz.

Sinan AŞCI
Eflani Kaymakamı

Kas

1-A Sınıfı öğrencileri karışık verilen yapbozları birleştirerek doğru kelimeleri oluşturdu ve okudu. Öğrendiği kelimeleri tekrar etti.

Kas

1-B Sınıfında Nine kelimesi drama yoluyla öğretildi.

Kas

Aile kelimesini okumayı ve yazmayı öğrenen 1-C sınıfı kendi ailelerinin resmini çizip boyadılar ve arkadaşlarına ailelerini tanıttılar.

Kas

İngilizce sınıfımıza hazırladığımız “November 10” panomuzla Atatürk’ü özlemle anıyoruz.

Kas

2-B Sınıfı olarak Ata´mızı minnetle anıyoruz temalı şiir çalışması yaptı.

Kas

3-A Sınıfı öğrencileri 10 Kasım panosu hazırladı.

Kas

2. Sınıflar ingilizce dersinde “a  an” kullanımını öğrendi ve aralarındaki farkı örneklerle kavradı.

3-B sınıfı Atatürk Haftası etkinlikleri

Kas

3-D Sınıfı Görsel Sanatlar dersinde 10 Kasım çalışması yaptı.