Atatürk İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerimizin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliğiyle ilimiz ve Türkiye genelinde“ Başarılı ve Örnek Okul” olmaktır.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Eflani Atatürk İlk Okulu kalitesiyle sunmak için varız.

Başarılar: 2011-2012 SBS Sonuçlarına göre sınava giren öğrenciler 2 Fen Lisesi, 7 Anadolu Lisesi, 1 Sağlık Meslek lisesi, 2 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı, 1 Anadolu Ticaret Lisesi kazanarak okulumuzun son gurur kaynakları olmuşlardır.

Saatler: 08:50/15:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0370 461 21 31

Belgegeçer - (370) 461 2947

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://eflaniataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Candaroğulları Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No.20 Eflani/KARABÜK

Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :780

Yerleşim Yeri -

Adres - Candaroğulları Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No.20 Eflani/KARABÜK

Ulaşım Karabük Şehirler Arası Terminali´nden ilçeye her saat servis vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi